dilluns, 12 de febrer de 2018

Xerrada fotogràfica

Manifestació catalana OMPLIM BRUSSEL·LESEls fets polítics que estan passant al nostre país, amb nombrosos actes i manifestacions per part de la ciutadania, ha fet que molta gent es mobilitzés al carrer expressant els seus sentiments. Els fotògrafs Jack Gou i Joan Castro com molts d’altres han seguit aquest procés polític, amb voluntat de deixar-ne un testimoni gràfic per a la història. A la xerrada ens explicaran que els ha portat a fer aquest treball, així com anècdotes i vivències personals de la seva feina, fins al moment de la gran manifestació catalana que va tenir lloc a Brussel.les el passat mes de novembre.

Els fotògrafs

Jack Gou, nascut a la Bisbal, amb llarga experiència professional en fotografia d’arquitectura i urbanisme. Actuament alliberat de la feina diària, gaudeix de la fotogafia sense encàrrecs, i ho fa per pur plaer. Els fets polítics que estan passant l’ha portat a agafar la càmera per fer fotos i deixar-ne el seu testimoni.

Joan Castro i Folch és un fotògraf professional de reconegut prestigi a les comarques gironines. És guanyador del Premi de Carles Rahola en Fotoperiodisme. Castro va crea l'Agència Iconna, juntament amb el també fotògraf Jordi Ribot i Puntí. Des de la seva empresa són els fotògrafs gironins que més han seguit el procés català, i l'han retratat al llarg de totes les grans manifestacions i actes polítics. El seu projecte ​Tossudament… Relat del procés català​, ha estat exposat a Girona, Olot, Barcelona, Perpinyà, Vic i Brussel·les.